Reference na webu

Reference Reference
Martin Charvát, 13.12.2022

Velmi mile mě překvapila čistota vozu. Bylo to něco, z čeho jsem měl obavy (kvůli špatným zkušenostem z jiné půjčovny), nyní ale mohu říci, že když už si půjčím auto, tak jedině zde.

Reference Reference
Petr Vejvoda, 10.12.2022

Vlastní automobil na cestování v Praze nepotřebuji, stačí mi MHD. Když už ale musím na pracovní cestu mimo město, je tato autopůjčovna prvním místem, kam volám. Vyhovuje mi přístup zaměstnanců, ale i kvalita služeb.

Reference Reference
Milan Vodička, 13.11.2022

Nejlepší autopůjčovna, kterou jsem kdy vyzkoušel. Jsem naprosto spokojený.

Reference Reference
Pavel Motyka, 1.6.2021

Poměrně dobré ceny, kvalitní automobily a překvapivě skvělý technický stav auto. Co dodat? Snad jen to, že se jistě rád vrátím.

Reference Reference
Vilém Šlajs, 1.2.2021

Auto z této půjčovny jsem měl půjčené už čtyřikrát a vždy naprostá spokojenost. Kvalitní auto za dobrou cenu, určitě doporučuji.

Reference Reference
Monika Fraňková (za tým zaměstnanců), 9.1.2021

Naše firma oceňuje kvalitní služby při zapůjčování vozů určených pro pracovní cesty našich zaměstnanců. Spolupracovali jsme již s mnohými autopůjčovnami – zažili jsme neférové jednání, auta, za která by se musel člověk stydět, ale také předražená auta se skrytými poplatky. Na této autopůjčovně oceňujeme naprostou transparentnost a férovost.

Reference Reference
Petra Absolonová, 12.12.2020

Velmi oceňuji pomoc při výběru vozu. Jako žena se v autech nevyznám, avšak tato autopůjčovna byla ochotna poradit, když jsem si nevěděla při výběru auta poradit. Své porouchané auto mám již opraveno (důvod zapůjčení vozidla z půjčovny) a doufám, že ještě dlouho zůstane v pořádku, pokud se ale zase někdy stane nějaká „krizovka“, vím, kam mám jít.

Reference Reference
Jan Novák, 10.11.2020

Podle mě jde o nejlepší autopůjčovnu v Praze. Vyzkoušel jsem zatím tři, ale vy mi vyhovujete nejvíc. Hlavně tím, že mi auto přistavíte snad kdekoliv po městě.

Reference Reference
Milena Nováková,1.9.2020

Oceňuji výbornou komunikaci s personálem půjčovny. Pokud si nebudete jisti výběrem vhodného auta tak jako já, světa aut neznalá, jistě oceníte ochotu těch, kteří zde pracují.

Reference Reference
Petra Svobodová, 8.5.2020

Minulý měsíc jsem si půjčila auto v autopůjčovně poprvé. Přiznávám, že zprvu jsem byla hodně nedůvěřivá. Měla jsem strach, že si půjčím nějaký, s prominutím vrak, který potom budu muset zaplatit, i když za jeho stav nebudu moct. Byla jsem však mile překvapena tím, že byly všechna auta v naprosto perfektním stavu, přičemž mi personál ochotně poradil při výběru vhodného vozidla právě pro mě. Navíc jsem ocenila to, že jsem vozidlo mohla vrátit i jinde než v samotné autopůjčovně, do které jsem již nestíhala kvůli svojí časové vytíženosti přijet.

Reference Reference
Karolína Dvořáková, 9.2.2020

Auto jsme si s manželem půjčili před naší cestou na dovolenou. Autobusem se nám cestovat nechtělo (znáte to, plná sedadla s malým prostorem na nohy, někdo vám dýchá za krk) a naše vlastní auto nebylo ve stavu, kdy bychom chtěli do Francie cestovat právě s ním. Proto jsem hledala na internetu půjčovny aut v Praze, které umožňují zapůjčení vozidla na delší dobu – a to i na cestu do zahraničí. Měla jsem strach z toho, jak složité takové zapůjčení může být. Byla jsem ale mile překvapena. Personál autopůjčovny byl velmi ochotný, se vším poradil. Už víme, kam se obrátit příště.

Reference Reference
Milan Dvořák, 17.11.2019

V autopůjčovně pracuje velmi milý personál, který je vám schopen o nabízených automobilech říct téměř vše. Vzhledem k tomu, že neřídím pravidelně, své auto nepotřebuji. Když už nějaké potřebuju na služební cesty, vím, kde hledat.

Reference Reference
Pavel Černý, 6.10.2019

Chválím další velmi úspěšné zapůjčení auta. S autopůjčovnou mám vícero zkušeností, proto když můj kamarád sháněl automobily na rozvoz svatebčanů na své svatbě (nechtěl autobus), bylo jasno.

Reference Reference
Ivo Kováč, 3.6.2019

Na cestu na dovolenou se svojí rodinou jsem nemohl jet svým autem. I kdyby se tam vlezli všichni členové mé rodiny, neměli bychom sebemenší šanci, abych do auta nacpal všechny kufry a další věci. Už z tohoto důvodu byla cesta vlakem nebo autobusem nepředstavitelná. Miluji cestu autem, kdy můžeme dělat přestávky po cestě v době, kdy sami chceme. A ne se řídit řidičem, který dá pauzu na to, že si sotva zajdete na toaletu. Autopůjčovna Praha nemá problém ani se zapůjčením většího vozu, ani s cestou do zahraničí. Navíc oceňuji dálniční známku a ochotný personál.

Reference Reference
David Kučera, 11.3.2019

Tato autopůjčovna je jedna z mála, kam se dovolám víceméně kdykoliv to potřebuji. Navíc miluju rychlost přistavení vozu. Je to maximálně hodina a půl, ke všemu kdekoliv po Praze.

Reference Reference
Jindřich Kalina, 4.1.2019

Pronájem auta proběhl podle objednávky. Personál v autopůjčovně byl milý a ochotný, vysvětlil nám, jak s autem máme zacházet a co dělat raději nemáme. Potěšil nás (mě i ženu) i kvalitní stav auta, takže jsem nemusel mít strach, že se za jízdy rozpadne (ano, i taková auta některá půjčovny nabízí).

Reference Reference
Alois Mácha, 9.12.2018

Vyzvednutí auta v den rezervace je super služba, kterou na této autopůjčovně naprosto miluju. Nemluvě o tom, že se nemusím ani hnát na místo, kde půjčovna sídlí, protože oni auto přivezou ke mně.

Reference Reference
Michal Filip,11.10.2018

Rád bych vám tímto poděkoval za zapůjčení automobilu z vaší autopůjčovny. Do Prahy jsem jel na pracovní cestu, přičemž mi měl být na nádraží přistaven automobil jiné autopůjčovny. Ale kvůli zpoždění vlaku jsem tuto autopůjčovnu již neměl šanci stihnout. Proto jsem rád, že jsem našel kontakt na vás. Hodinu před mým příjezdem do města jsem si u vás rezervoval svůj automobil, po příjezdu vlaku jsem si chvilku počkal a auto jsem měl u sebe. Díky tomu nebyly moje původní plány nijak extrémně opožděny, za což jsem vám neskutečně vděčný. Nemluvě o profesionálním a vstřícném přístupu, co se týče vrácení vozu opět mimo vaše sídlo.

Reference Reference
Zdeněk Kadlček, 6.9.2019

Moje práce obnáší pravidelné cesty do zahraničí – za mými klienty. A protože nechci jezdit svým vlastním autem, pravidelně a rád využívám služeb vaší autopůjčovny. Ze všeho nejvíc mi vyhovuje možnost přistavení automobilu přímo k firmě, odkud na cesty vyrážím. Díky tomu nejsem nijak zdržován tím, že bych musel jet do Prahy 4, kde sídlíte, když pracuji na opačné straně Prahy.

Reference Reference
Miroslav Potyka, 8.6.2019

Naše firma zaměstnává spoustu zaměstnanců, jejichž pracovní náplní je (mimo jiné) i spousta cestování. A to nejen po Praze samotné, ale i po okolních městech. Protože nemáme čas nakupovat svá vozidla, o jejichž stav bychom se museli jednotlivě starat, využíváme možnost operativního leasingu. Díky tomu můžeme dlouhodobě používat vozidla nejlepší kvality. A když už se s nimi přeci jen něco stane, jste vy těmi, co to za nás vyřeší.

Reference Reference
Emil Zvalčák, 18.5.2019

Minulý týden jsem auto potřeboval jako sůl. Čekala mě cesta pro moji ženu do porodnice, jízdy do práce, ale i nákupy věci, které bylo třeba sehnat, než bude naše miminko doma. Bohužel, jako naschvál mě pár dní před těmito činy naboural mladý opilec. A protože jsem auto opravdu potřeboval, řešil jsem, kde si jej budu moct zapůjčit. O to víc mě potěšilo, že jsem narazil na vaši autopůjčovnu, kde jste mi byli schopni půjčit automobil nejen na těchto pár dní, ale i na první dny, kdy jsem si svoji polovičku vyzvednul i s potomkem, protože mé auto bylo stále v servisu.

Reference Reference
Julie Horáková, 17.3.2019

Cestou tohoto hodnocení bych ráda za mě i za přítele poděkovala ještě jednou za zapůjčení vozidla z vaší autopůjčovny. A to hlavně za milé a vstřícné jednání, které se jen tak nevidí. Nemluvě o tom, že jsem se strachovala, že nám propadne dovolená, protože nám auto vypovědělo službu pouhý den před odjezdem. A nejen, že nebyl problém půjčit auto den před odjezdem. Na místě jsem zjistila, že auto si lze půjčit klidně i do devadesáti minut. Takže až zase někdy budu potřebovat půjčit auto, vím, na koho se obrátím.

Reference Reference
Kristýna Hodonská, 16.1.2019

Autopůjčovna Praha splnila moje očekávání. Protože se v autech vůbec nevyznám, ale jedno jsem si nutně potřebovala půjčit, jsem poprosila o radu svého kamaráda, který si auta půjčuje pravidelně kvůli práci. Doporučil mi vaši půjčovnu. A jsem nadmíru spokojena s přístupem zaměstnanců.

Reference Reference
Kamil Doupovec, 30.12.2018

Půjčení automobilu proběhlo bez sebemenších problémů. Mohu jedině doporučit. Nejen, že jsem si mohl automobil půjčit i na cestu do zahraničí – na dovolenou. Navíc nebyl problém si zapůjčení prodloužit, stačilo se domluvit.

Reference Reference
Jan Vavrečka, 11.11.2018

Nedávno jsem se chystal se svojí rodinou na dovolenou do Německa. Automobil vlastním, ale už s ním raději nejezdím na delší trasy. No a nové si chci kupovat až někdy příští rok. Zatím delší cesty řeším zapůjčením auta od kamaráda, ten sám byl ale bohužel zaneprázdněný, takže i když byl se mnou domluvený, své auto mi půjčit nemohl. Za to mi ale jeho otec doporučil vaši autopůjčovnu, kde si zaměstnanci jeho firmy půjčují automobily zcela běžně. A já můžu říct, že vašich služeb využiji rád kdykoliv to bude třeba.

Reference Reference
Karel Polák, 7.10.2018

Oceňuji skvělý přístup zaměstnanců. Automobil byl připraven přesně na čas, což oceňuji i vzhledem k tomu, že jsem si žádal ještě tentýž den. Auto bylo ve fajn technickém stavu, a to je taky plusový bod k dobru.

Reference Reference
Jaroslav Boháč, 9.7.2018

Byl jsem spokojen se vším, co souviselo se zapůjčením automobilu ve vaší autopůjčovně. Auto bylo čisté a spolehlivé, kauce byla vrácena ihned po vrácení vozu. Personál půjčovny byl ochotný, milý, vstřícný, vysvětlil podrobně, jak probíhá zapůjčení vozidla, ale i jeho vrácení.

Reference Reference
Tomáš Vůjta, 4.5.2018

Jsem spokojený na 100 procent. Přesně takto si představuji, že bude probíhat kvalitní zapůjčení automobilu na mé cesty. Objednávka auta byla vyřízena v enormní rychlosti, takže jsem mohl během dvou hodin vyrazit rovnou na cestu. Nemluvě o tom, že mi bylo auto přistaveno rovnou k mému domu na opačném konci Prahy, než sídlí tato půjčovna aut.

Reference Reference
Radek Pokorný, 26.3.2018

Chválím kvalitu služeb této autopůjčovny. Po nepříjemných zkušenostech v jiné půjčovně jsem se vyptával více než je příjemné, personál mi ale ochotně odpověděl na všechny moje dotazy.

Reference Reference
Mirek Novák, 5.2.2018

Jedna z mála půjčoven aut v Praze, kterou můžu opravdu doporučit. Služby personálu jsou více než příjemné, automobily jsou na úrovni. Co víc si jen přát.

Reference Reference
Daniel Beránek, 16.1.2018

Za svůj život jsem už vyzkoušel spoustu autopůjčoven, s jistotou ale můžu říct, že ta vaše mě překvapila nejvíc. A to nejen automobily v super stavu, ale i příjemných a milým personálem. Nemám totiž rád, když někam přijdu a personál se mnou jedná jako s něčím, čeho se chce co nejdřív zbavit. Tady se to nestalo.

Reference Reference
Jakub Marek, 14.12.2017

Autopůjčovnu jsem vyzkoušel na doporučení tchána, který je každou chvíli s tchýní na cestách. Holt, dobrodruhové každou buňkou v těle. A můžu říct, že jsem opravdu spokojený.

Reference Reference
Pavel Novotný, 19.11.2017

Půjčil jsem si dodávku na převoz nového nábytku. Auto bylo připravené ve smluvený čas a vše proběhlo bez problémů.

Reference Reference
Ladislav Pečenka, 6.10.2017

Rozbila se mi vlastní dodávka a auto jsem potřeboval opravdu rychle.
Zapůjčení jsme řešili o víkendu k mé spokojenosti. Perfektní služby.

Reference Reference
Marek Jeníček, 9.9.2017

Marek Jeníček
Rezervace bez problému, stejně tak jako předání vozu. V případě potřeby se na půjčovnu obrátím znovu.

Reference Reference
Tomáš Jetenský, 18.8.2017

Férový. Žádný problém. Vše šlapalo.

Reference Reference
Jana Veselá, 13.7.2017

Dodávku jsme si půjčovali na dovolenou v zahraničí. Všechno proběhlo skvěle. Příští rok se na půjčovnu opět obrátíme. Auto bylo čisté.

Reference Reference
Dominik Krátký, 1.5.2017

Vždycky skvělá domluva. Dodávky si půjčujeme pravidelně.

Reference Reference
Martin Šulc, 12.3.2017

Ochotný personál, který vyjde vstříc. Možnost půjčit si vůz na opravdu krátkou dobu. Mohu jen doporučit.

Reference Reference
Aneta Pavlíčková, 28.2.2017

Dodávky si tu půjčujeme často. Bezkonkurenční ceny za takto skvělé
služby!

Reference Reference
Roman Malý, 9.1.2017

Maximální spokojenost! Volal jsem o víkendu a nebyl problém auto
nachystat. Skvělý přístup k zákazníkovi.

Reference Reference
Kristián Beneš, 28.12.2016

Top auta. Rychlé jednání. Za mě spokojenost.

Reference Reference
Jaroslav Dopita, 25.10.2016

Rozumné ceny. Perfektní stav auta, které je opravdu čisté. Díky za vaše služby.

Reference Reference
Petra Vosejpková, 11.6.2016

Potřebovala jsem přestěhovat do nového bytu. Nevěděla jsem si rady s výběrem. Po telefonu jsme se domluvili na typu vozu a já byla spokojená. Díky za vaše služby a trpělivost s neznalou ženskou.

Reference Reference
Mirek Sýkora, 17.3.2016

Mirek Sýkora
Rychlá domluva a k tomu nízké ceny.

Reference Reference
Radek Zahrádka, 22.1.2016

Super spolupráce. Doporučuju tuhle půjčovnu.

Reference Reference
František Šedivý, 11.12.2015

Dodávky si půjčuju pravidelně na dovoz zboží. Nikdy nebyl problém. Vždy perfektně čisté auto připravené včas.

Reference Reference
Lucie Kovářová, 4.10.2015

Nebyla jsem si jistá, jak velký vůz potřebuju. Nechala jsem si poradit a byla opravdu spokojená.

Reference Reference
Štěpán Straka, 29.8.2015

Firmu mi doporučil kamarád. I já jsem byl maximálně spokojený se
službami.

Reference Reference
Jan Hrouda, 13.6.2015

Lidský přístup. Nic není problém. Rád se příště obrátím zase na vás!

Reference Reference
Michal Čábelka, 11.2.2016

Pěkný auta v dobrým stavu. Samozřejmě čistý. Se službou jsem opravdu spokojený.